De slimme publishing postbusDe techniek

Technisch gezien is iQPublisher eigenlijk een e-mail programma (client); vandaar het bijschrift ’slimme publishing postbus’. Voor publicaties worden ‘regels’ opgesteld met betrekking tot inhoud en vormgeving. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Adobe InDesign. Dit uiterst krachtige programma – een standaard in de grafische industrie – maakt het mogelijk van publicaties PDF bestanden te maken van hoogwaardige typografische en vormtechnische kwaliteit.

iQPublisher is uitsluitend beschikbaar voor OS X (het op Unix gebaseerde besturingssysteem van Apple) zodat extreem complexe gevallen door de gebruiker in een simpele ’programmeertaal’ kunnen worden opgelost (AppleScript). Behalve een eenvoudige Apple Macintosh, Adobe InDesign, iQPublisher en een e-mail account heeft u dus verder niets nodig. De opbouw van iQPublisher maakt het bovendien mogelijk om zonder veel moeite te integreren met bestaande oplossingen en (intranet) websites.

Voorbeelden van opties met een sterretje (*) zijn alleen beschikbaar voor geregistreerde klanten. iQPublisher klanten kunnen hier inloggen.

IQPublisher is een handelsmerk van tens vof
Adobe, InDesign, Acrobat Photoshop, Illustrator, PostScript en Portable Document Format (pdf) zijn handelsmerken van Adobe Systems Inc.
Apple, Mac OS, os x AppleScript, iMac, eMac en Macintosh zijn handelsmerken van Apple Computer Inc.
FileMaker Pro is een handelsmerk van FileMaker Inc.